Egyéb

Nyílt levél – ha olvasod, talán elhiszed majd!

Megint sírok. Nem fogynak a könnyeim ha a lényegre térek…

Boldog ötödik születésnapot édes Nagylányom!

Nem vagy már baba. Ez nehéz néha, igaz? Fejlődő tudatod sokat küzd az elemekkel, válladon a nővéri lét nehéz batyuja. Türelem, példamutatás, önzetlenség és osztozkodás. Talán az utóbbi méri rád a legnagyobb terhet, osztozni anyán, a szeretetemen.

Pedig ha tudnád…


Pont a szeretetem, ami kifogyhatatlan, soha el nem fogy, csak gyarapodik az utolsó levegővételemig, sőt halkan súgom a titkot, még azon is túl. Ez már soha véget nem ér. Egybefonódott a történetünk.

Bonyolult személyiséged szövevényes hálójának mintája egyre jobban rajzolódik ki előttem. Sokan félénknek, durcásnak, olykor viccelődőnek, harsánynak láthatnak. De nem. Te ennél sokkal okosabb vagy. Én tudom a titkod, csak annak mutatod, aki figyel Rád és még fontosabb, lát is Téged. Valódi arcod színes, élénk, mélységekkel teli, minden vonása érzelemről, kreativitásról, humorról, valós gondolkodásról árulkodik.


Különlegességed feladat elé állít mindkettőnket. Nekem a türelmet kell gyakorolnom, hogy ne akarjam a világnak minden pillanatban bizonygatni felfoghatatlan csodálatosságodat és hogy a hétköznapokban is tudatosítsam hogy általánosságról a te esetedben szó sem lehet. Számodra bonyolultabb a képlet, neked nem bizonyítanod, hanem elhinned kell, hogy még egy ilyen nincs, mint TE. Ha elhitted, tartsd életben, nagy dolgot kaptál erre az életre. Belső képeid szárnyaló szabadságát, a különleges nézőpontot, amin  keresztül a világot látod ne engedd el! Légy bátor! Menj, szaladj, hagyd, hogy repítsen, ami benned van, érezd jól magad és alkoss!

Drága színfoltom, még nem tudják, de veled gazdagabb a világ!

Örül Apa, mert megmutattad neki milyen mindig más úton járni, örül a Barka mert nálad gondoskodóbb, megértőbb nővért nem is találhatott volna és örülök, mert ismerhetlek, tanulhatok tőled, szerethetlek Téged!

Hidd el, ha figyelmünk osztódik is, szeretetünk soha alább nem hagy! Mi támogatunk utadon!

Egyetlen Majám szívem mélyéről kívánom hogy mindig légy egészséges, élj sokáig szeretettel, kreativitással, elfogadással!
Ölellek,
Anya     


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *